Lionsclub Noordoostpolder overhandigt cheque van € 2.500,- aan Stichting Leergeld

Op 17 juni 2019 heeft Stichting Leergeld Noordoostpolder een cheque ontvangen van de Lionsclub Noordoostpolder. Stichting Leergeld ontving een cheque van € 2.500,-! Op 22 april 2019, 2e Paasdag, werden in het Kuinderbos wederom allerlei activiteiten georganiseerd door Staatsbosbeheer. De Lionsclub Noordoostpolder is al jaren trouwe partner van Staatsbosbeheer bij de organisatie van deze leuke dag voor jong en oud! Naast alle voorbereidingen in het kader van sponsoren zoeken, nieuwe activiteiten bedenken wordt zeker ook aan de inwendige mens gedacht!

Als professionals werden door leden van de Lionsclub Noordoostpolder op 2e Paasdag broodjes hamburger of broodjes worst gebakken en verkocht en ook de frietjes werden door de vele aanwezigen zeer op prijs gesteld. Nadat alle kosten en opbrengsten van de versnaperingen in beeld waren gebracht kon een cheque ter waarde van € 2.500,- worden uitgereikt door Leo Baars en Anne Leijenaar van de Lionsclub Noordoostpolder aan Stichting Leergeld Noordoostpolder.

Stichting Leergeld kan met dit bedrag kinderen uit de Noordoostpolder helpen om deel te nemen aan sport-, culturele- of schoolactiviteiten. Het gaat om kinderen die leven in gezinnen met beperkte financiële middelen en daardoor niet vanzelfsprekend de kans krijgen om mee te doen met hun leeftijdgenoten.

31-08-2019