Nieuws

Sint doet Voedselbank aan

Sinterklaas heeft in samenwerking met de Lionsclub Noordoostpolder een kinderverassing afgeleverd bij de Voedselbank Noordoostpolder-Urk : Een cadeau van Sinterklaas,…

2017: 100 LIONS

In 2017 bestond Lions International 100 jaar.

Lions Nederland heeft in het jubileumjaar 2017 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan een Nationaal Cadeau van € 500.000,- in de vorm van zogenoemde ‘Tovertuinen’ voor de Stichting ‘Het Vergeten Kind’ gegeven. Het is de nadere invulling van één van de vier internationale speerpunten van Lions: Jeugd, Zicht, Honger en Milieu.

Het doel van € 500.000,- is gehaald. De opbrengst werd voor het grootste deel behaald uit de opbrengst van de Bloembollenactie. Daarnaast hebben meerdere Lionsclubs een significante bijdrage gedaan. Deze opbrengsten gingen naar de Tovertuinen-Leefruimtes. Last but not least: Stichting Lions Quest deed in het jaar 2017 een royale donatie aan ‘Het Vergeten Kind’ ten behoeve van Activatieprojecten. Een resultaat om trots op te zijn! Bovenal het bewijs dat, als wij onze krachten bundelen, de resultaten groots kunnen zijn.