Opnieuw een mooie cheque van Lions Noordoostpolder voor Stichting Leergeld!

Tijdens de laatste bestuursvergadering van Stichting Leergeld Noordoostpolder kregen zij bezoek van twee afgevaardigden van Lions Noordoostpolder. Zij ontvingen een cheque van maar liefst € 2.500,-! Op 2 april 2018 werden namelijk in het Kuinderbos allerlei activiteiten georganiseerd door Staatsbosbeheer. Afdeling Noordoostpolder van Lions is al jaren trouwe partner van Staatsbosbeheer bij de organisatie van deze dag! Naast alle voorbereidingen in het kader van sponsoren zoeken, nieuwe activiteiten bedenken wordt zeker ook aan de inwendige mens gedacht!
Als professionals werden door leden van Lions Noordoostpolder 2e Paasdag broodjes hamburger of broodjes worst gebakken en verkocht en ook de frietjes werden door de vele aanwezigen zeer op prijs gesteld. Nadat alle kosten en opbrengsten van de versnaperingen in beeld waren gebracht kon een cheque ter waarde van € 2.500 worden uitgereikt door Leo Baars en Peter Ton van Lions Noordoostpolder aan Anneke Oosterhuis van Stichting Leergeld Noordoostpolder.

Leergeld kan met dit bedrag weer kinderen uit Noordoostpolder helpen deel te nemen aan sport-, culturele of schoolactiviteiten. Het gaat dan om kinderen die leven in gezinnen met beperkte financiële middelen en daardoor niet vanzelfsprekend de kans krijgen mee te doen met hun leeftijdgenoten.

02-11-2018